En toen waren daar de eerste tekenen van de aankomende lente! Een nieuw seizoen waarin de zon weer moet gaan schijnen na een donkere tijd…
Scherven maken plaats voor nieuwe potten en contacten, want er is weer volop ge(net)werkt en netjes gewerkt.
Naast een aantal vaste workshoppers ook weer een aantal nieuwe gezichten, zo waren er tijdens het middagdeel deelnemers die elkaar kennen vanuit BONSAI EMPIRE. Geweldig om te zien dat bonsai vanuit verschillende invalshoeken een geweldige passie en verbindende factor kan zijn, en dat allemaal in de prachtige bonsai studio van Deshima Bonsai.
Kortom weer een topdag!

Omdat Bonsai Café een ontmoetingsplaats is -in welke vorm dan ook- voor liefhebbers van bonsai, willen wij digitale bezoekers hierbij graag verwijzen naar de website van

Naast een prachtige website met het doel verspreiden van kennis van bonsai is er ook een forum waarin bonsai gerelateerde zaken met elkaar gedeeld worden. Onze bonsaivrienden van Bonsai Empire zijn inmiddels ook uitgenodigd voor Bonsai Café NL!

Teunis Jan weer complimenten voor delen van je kennis en passie in een zeer inspirerende omgeving en prettige atmosfeer.

This Post Has One Comment

  1. Youri van Pinxteren

    Het was zeker een geslaagde dag, prettige sfeer en veel geleerd!

    Groetjes,
    Youri

Comments are closed.