Velen van ons zijn al met vakantie geweest, anderen zijn nu op vakantie of staan op het punt van gaan. Sommigen hebben het nog in het vooruitzicht of hebben er voor gekozen thuis te blijven.
Hoe dan ook er is werk aan de winkel. Altijd is er iets te doen aan onze bonsai.

Ooit hebben we met elkaar gekozen voor continuïteit van Bonsai Café NL. Altijd op de 1e zaterdagmiddag van de maand. Ook in tijden dat velen van ons weleens andere dingen aan het doen zijn.

BCNL1562-1

Onze gastheer Deshima Bonsai Studio staat de prachtige ambiance aan ons af om vrijblijvend en zonder enige verplichting aan onze bonsai te kunnen werken of liever nog aan meerdere.

Met raad en daad staan we elkaar bij en een aantal van ons zijn altijd bereid om te zorgen dat het innerlijke van de mens ook verzorgd wordt. We maken het voor u gezellig en de koffie staat klaar.

BCNL1562-2

Met nog een geweldige werkmiddag in het kader van Ikebana vers in het geheugen, nodigen wij een ieder uit a.s. zaterdag de handen uit de mouwen te steken of gewoon langs te komen.

BCNL1562-3

De tentoonstelling Bonsai van het Westen staat voor de deur. Veel van de cursisten van Deshima Bonsai Studio en bezoekers van Bonsai Café NL zullen hun bonsai tentoonstellen.

De bonsai in de tuin is zeker een bezoek waard en de prachtige Japanse Shoji deuren naderen de voltooiing.

BCNL1562-4

Graag zien we jullie a.s. zaterdag 6 juni a.s. vanaf 13.00 uur.

Wij zijn er!