We genieten er met volle teugen van. De middag van Bonsai Café NL was super gezellig.
Verderop op de site kan je de foto’s bekijken.
We hebben gewerkt, advies gegeven, kennis gemaakt met nieuwe mensen die ook naar ons toe willen komen en vooral ook genoten van het heerlijke weer in de tuin van Deshima Bonsai Studio.

Voorafgaand aan de BCNL-middag hebben de kartrekkers van onze Winterbomenpresentatie en de Nieuwjaarsreceptie van Deshima Bonsai Studio aan de overlegtafel plaatsgenomen.
De eerste afspraken zijn gemaakt en de eerste lijnen zijn uitgezet. Oei oei oei wat hebben we voor zaterdag 5 januari 2019!! een prachtig programma in elkaar gezet. We zijn natuurlijk een jaar rond uitermate bezig met bonsai en bonsaigerelateerd demo’s, lezingen, gezellige middagen etc, maar …….. we hebben maar 1 echt bonsaifeestje – ons bonsaifeestje!

Houd de avond van vrijdag 4 januari en/of de zaterdag van 5 januari a.s.
maar vast vrij!

Voordat het zover is staan ons nog leuke middagen te wachten.

Voor zaterdag 3 november heeft Bonsai Café NL een zeer uitdagende Jeneverbes bij Deshima gekocht.
Én wat leuk is Martin Bonvie (NTC winnaar en Bonsai topper) heeft de uitdaging aangenomen zijn deskundigheid hierop los te laten. We kunnen er met ons neus bovenop zitten en zien waar hij ons en de boom naar toe leidt.
Én wat nog veel leuker is dat we hebben besloten dat deze straks zeker schitterende Pinus de 2e prijs wordt in de verloting tijdens de Winterbomenpresentatie / Nieuwjaarsreceptie van Bonsai Café NL / Deshima Bonsai Studio.
Wat de 1e en 3e prijzen worden. Ja ja dat wordt echt weergaloos! To be continued.

Dan hebben we nog voor zaterdag 1 december een verrassing. Met het oog op ons naderende feestje houdt Teunis Jan Klein een prikkelende voordracht. Hij gaat ons veel leren over de toepassingen van Bonsai keramiek.
Zeker met een knipoog naar ons feestje want de ochtendpresentatie op zaterdag de 5e heeft ook alles te maken met Japan China potten geschiedenis pottenbakken passie kijkje in de keuken inspiratie aanpak technieken; om maar eens wat te noemen! Maar ook hierover later.

Wat een verrassingen in het vooruitzicht hè.
We zien jullie dan ook graag weer op zaterdag 3 november a.s. om 13.00 uur.