Omdat Bonsai Café NL zijn vaste stek krijgt in de nieuwe locatie van  Deshima Bonsai Studio  aan de Ir. Lelystraat 42 te Nieuwerkerk a.d. IJssel, steken velen van ons de handen uit de mouwen en helpen bij het realiseren van dit (naar onze mening) bonsaiwalhalla.  Natuurlijk is het project nog niet klaar, maar we zetten alles op alles om over te kunnen.
Dat is ook de reden waarom we toch duidelijk willen communiceren, dat de officiële opening van de nieuwe locatie zeker nog een paar maanden op zich zal laten wachten.

Wel is een feit dat Bonsai Café NL, al is het provisorisch, de eerstkomende zaterdagmiddag in april (de vijfde!) die middag de deuren voor belangstellenden mag openen. We besteden op zich daar geen extra aandacht aan als wel dat we, samen met Teunis Jan Klein, jullie de gelegenheid bieden de positieve energie te proeven.

Om een ieder zoveel mogelijk bij het proces te betrekken maken wij zeker tot en met de verhuizing zoveel mogelijk foto’s. Natuurlijk zijn er dagen dat we er niet zijn en er weer velen aan het werk zijn die dan niet op de foto’s staan. Het is gewoon geweldig na een paar dagen te zien wat weer anderen voor elkaar hebben gekregen.

1

Vaak begint de dag met voorbereidend werk. Het boodschappen doen, zorgen dat materiaal van A naar B komt en..8

….dat te gebruiken materialen goed worden voorbewerkt of afgelakt en…

12a

…dromen we met elkaar van het genot straks zo de studio binnen te kunnen gaan. Dat…

14

…er keihard door een ieder gewerkt wordt kunnen jullie ook op de rest van de foto’s zien. Klik hier.

26

Nieuwsgierig….hoe de bar wordt….nog even wachten! Zaterdag 5 april hopen wij jullie te kunnen…

28

…bedienen. Jullie lekker werkend aan de bomen of genietend van de nieuwe locatie.
In de tussentijd wordt er alles aan gedaan de natuurlijke biografie van de 1e Tochtweg, zijn vervolg te geven op de nieuwe stek.

Geniet van de rest van de foto’s en we zien jullie graag op zaterdagmiddag 5 april a.s.