Korte reisjes lange reizen het is vakantietijd alom, maar wij gaan gewoon door.
Vooraleerst hebben we nog wat foto’s van onze middag in juli op de site geplaatst.
Rustig, natuurlijk het is vakantietijd, desalniettemin erg gezellig.

Dan staat nu augustus voor de deur. Wat laat in de aankondiging (tja die vakantietijd hè), maar meer dan de moeite waard. Let op!

A.s. zaterdag 5 augustus a.s. is het weer zover. Onze middag om elkaar te ontmoeten, om met elkaar te werken en deze middag ook om met elkaar te luisteren.
Teunis Jan Klein gaat een bijzondere lezing houden met een inhoud die niet vaak aan de orde komt.

In deze voordracht worden namelijk bepaalde aspecten van de Chinese en Japanse bonsaicultuur belicht. Uiterlijke verschillen en uitgangspunten/visies tussen deze twee culturen/stijlen op bonsaigebied. Wanneer en waarom zou je voor een Chinese pot en wanneer en waarom voor een Japanse kiezen en nog veel meer aspecten. Waarom dit wel en dat niet?

Het Bonsai Café NL nodigt eenieder uit naar deze unieke voordracht te komen luisteren. Neem gerust familie, vrienden en kennissen mee. Er is geen entree (de fooienpot maakt veel mogelijk).

Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom om alvast aan de eigen boom te werken, de tuin van Deshima Bonsai Studio te bewonderen, de bonsai in vol ornaat te zien nu de zomer op haar hoogtepunt is.

14.00 uur start de lezing en na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen en natuurlijk zorgen wij voor de koffie en is de bar gevuld.

Graag tot a.s. zaterdag!