Het is Deshima Bonsai Studio en Bonsai Café NL een waar genoegen jullie een sfeervolle en zeer informatieve unieke bonsaiavond aan te bieden.

A.s. vrijdagavond 5 juli 19.00 uur wordt u op gepaste Japanse wijze hartelijk welkom geheten bij Deshima Bonsai Studio in Nieuwerkerk a.d. IJssel.

De avond heeft een laagdrempelig karakter. Dat betekent dat wij niet alleen u, maar ook geïnteresseerden, uw kennissen, vrienden, buren etc van harte uitnodigen.


De Japanse bonsaimeester Masashi Hirao geeft een open demonstratie, waarbij hij zijn kennen en kunnen met ons wil delen.


                       

                 

Hoe hij wetmatige elementen van de natuur meeneemt in het benaderen van een bonsai is zeker interessant te noemen.


Dat we mogen delen in kennisoverdracht van oude leerscholen door deze toch wel jonge bonsaimeester, maakt deze bonsaiavond helemaal bijzonder.


De demonstratie wordt in een open en ongedwongen sfeer gegeven. Het Bonsai Café is tegelijkertijd geopend.

Op deze manier kunnen we niet alleen genieten van de demo, maar verzorgen wij voor u de catering. Tijdens, voor en na de demo is er een Sake Proeverij.


Wees eerlijk wat gaat er boven een geanimeerd gesprek op de vrijdagavond met (bonsai)vrienden in een sfeervol bonsaicafé met een verzorgde catering,
waarbij zowel de Hollandse keuken als…… de Japanse voor u klaarstaat en u die avond tegelijkertijd kunt genieten van deze bonsaimeester.

  
Om u vast in de stemming te brengen hieronder een aantal foto’s van de workshop van afgelopen maandagavond.

 Na het voorstellen hebben we genoten van een dvd waarin 

 op prachtige en verrassende wijze de overdracht van cultureel erfgoed in de loop der tijden is gevisualiseerd.
De overdracht van oude cultuur in nieuwe tijden door Masashi Hirao is bekrachtigd door het aan hem uitreiken van een gouden bonsaischaar, die

 wij met respect hebben bewonderd. 

 Als geen ander heeft hij ook uitgebeeld waar Japanners o.a. naar kijken bij

 het benaderen van een bonsai.
Uit bovenstaande foto’s kan wel worden opgemaakt, dat het een unieke gelegenheid is deze Japanse Bonsaiavond bij te wonen.

Wij vragen een entree van € 10,00 p.p.

Tot vrijdagavond!