Het is ons een eer en genoegen u wederom te mogen uitnodigen voor dit unieke bonsai-evenement op zaterdag 9 januari 2016.

Hieronder het definitieve programma voor de Nieuwjaarsreceptie en de enige ‘Winterbomenpresentatie’ in de regio; een uniek initiatief dat Deshima Bonsai Studio en Bonsai Café NL voor de vierde keer voor u organiseren.

– – – – – – – – – – –

Wat is er leuker om met elkaar terug te kijken op het afgelopen bonsaijaar en een blik te werpen naar de toekomst.

Zaterdag 9 januari 2016 van 13.00-17.00 uur luiden Deshima Bonsai Studio en Bonsai Café NL het nieuwe bonsaijaar in en staan we stil bij hetgeen het afgelopen jaar de revue heeft gepasseerd.

Wat is er mooier om juist in deze winterperiode waarin de bonsai zich naar binnen keert, elkaar te laten zien hoe mooi ook juist een boom in deze periode kan zijn.
Om u een idee te geven hierbij een paar willekeurige foto’s van vorig jaar.

Deshima Bonsai Studio en Bonsai Café NL bieden zowel cursisten, workshopdeelnemers als bezoekers van Bonsai Café NL / Deshima Bonsai Studio de gelegenheid hun ‘mooiste’, hun ‘leukste’, hun ‘leerboom’ te laten zien.
We willen benadrukken dat het geen tentoonstelling is met allerlei eisen, maar juist een unieke gelegenheid om elkaar te laten zien waar we trots op zijn. Waar we hard mee aan het werk zijn en waar we naar toe willen met onze boom.

Wij zorgen er voor dat uw bonsai in de buitenkas prachtig tot zijn recht komt.

Hoe u uw bonsai wilt tonen daar laten wij u vrij in. Met of zonder naam (alhoewel de vermelding van de soort boom door velen op prijs wordt gesteld), met of zonder leeftijd, afkomst etc. Met of zonder scroll of accent. U toont uw bonsai op een wijze waarvan u vindt dat hij het best tot zijn recht komt.
Wat een verrassende inzichten zullen zich tonen!

Geef s.v.p. wel even aan op het inschrijfformulier of u wel/niet een scroll wenst op te hangen en of u een wand- of middenopstelling wenst of dat u geen voorkeur heeft.

Een ieder wordt gevraagd zijn/haar boom op zaterdag 9 januari 2016 tussen 11.30-12.30 uur aan te leveren. Dan hebben we ruimschoots de tijd de benodigde zorg in de kas te geven die de bonsai’s verdienen.

Voor het hele programma in één overzicht kunt u hier klikken.

Inschrijfformulier downloaden.

Wij horen graag van u!