Het weer speelde een aantal liefhebbers parten en zij kozen er voor om niet de weg op te gaan. Misschien wel heel erg verstandig.
 Hoe dan ook het leverde in ieder geval prachtige plaatjes op onderweg. Dat de A12 zo mooi kon zijn was nog niet eerder opgevallen.
 Het was een heerlijke middag. We hebben gebak gegeten in verband met de opening, gewerkt aan de bomen, een boom opgezet, een drankje gedronken met elkaar, gesproken over bonsai en wat we verder nog van plan zijn met Bonsai Café NL. Oei oei wat borrelt dat. Onze visitekaartjes en flyers werden uitgebreid bewonderd.

 We hebben bomen bestudeerd, nieuwe schaal uitgezocht, de boom aangepakt en zijn met elkaar trotst geweest op het resultaat van Bas.
 Grada heeft in korte tijd een ongelooflijk staaltje handwerk afgeleverd. Ons logo in een vijfstam gecreerd en geschonken aan Deshima Bonsai Studio. Henk onze huisfotograaf legt dit pronkstuk vast. Meerdere foto’s zullen zeker volgen over deze middag.
 Vrienden kwamen langs voor een bakje koffie of een biertje
 en nemen vast en zeker de volgende keer een boom mee.
 Het is nu niet echt de tijd om een bonsai aan te pakken, maar René en Rennie hebben de binnen Ficus in een nieuwe pot gezet.
Hij staat al te pronken op de kast.
Tot blogs meerdere foto’s volgen en tot ziens!