Zaterdagmiddag 3 augustus hebben we deuren toch geopend van Bonsai Café NL. Onder het tab Agenda van de site is te lezen dat we voor 2014 géén zomerstop hebben ingelast. Onze werkmiddagen zijn een rond jaar op de eerste zaterdagmiddag van de maand, behalve in juni dan schuiven we een week op i.v.m. de tentoonstelling ‘Bonsai van het Westen’.
Onderstaande foto toont de vaste plek van onze bobtail (fooienpot).

1

Het was een heel gezellige middag (wat natuurlijk zeker de bedoeling is), waar doorgewinterde en
2
aankomende bonsaiïsten elkaar ontmoetten.
3
Natuurlijk was de aankomende verhuizing van Deshima Bonsai Studio onderwerp van gesprek. Dat zal het zeker ook nog wel een poosje blijven.
Het is een prachtig proces. Hoe Bonsai Café NL en met ons meerderen een vaste plek krijgen
4
in dit prachtige Bonsai Centrum. Ja dat wordt nog wat! Nou we zijn vereerd dat wij en dus jullie deel uit mogen maken van dit proces.
5
Hier een afbeelding van de flessen Sake die door Deshima Bonsai Studio  zijn gesponsord om de happening die stond te gebeuren een feestelijk tintje te geven (nog vele foto’s zullen volgen en zijn dan te bewonderen onder ons tab foto’s).
5b
We hebben namelijk met een toost onze nieuwe website geopend. Vanaf heden is het reilen en zeilen van Bonsai Café NL te volgen op
http://www.bonsaicafe.nl
6
Daarna is er tot bijna te ver na sluitingstijd hard gewerkt. Nieuwe gasten konden meegenieten van hoe een ieder
7
aan zijn of haar boom werkte en daar waar nodig werd er flink geholpen aan een nieuwe aanschaf.
8
Na deze werkmiddag zijn we voldaan naar huis gegaan. Het was een inspirerende, vruchtbare, goed verzorgde maar vooral heel gezellige middag.
Bij het naar huis gaan viel ons oog op dit schitterende idee. Nou ja met de komende feestdagen in aantocht!
9a

Tot zaterdag 7 september a.s.

This Post Has One Comment

  1. Fred en Ans Kluit

    Hi allen,

    Complimenten voor de nieuwe site! Voor de lezer is e.e.a. overzichtelijker geworden. Goed te lezen dat de augustusversie is doorgegaan. Onze vorderingen in onze tuin gaan nu echt de goede kant op. In september hopen we weer van de partij te zijn.

Comments are closed.