Het perfecte weer werd ons gegeven zaterdag 3 juni jl.
Het was binnen met de deuren open heerlijk om te werken. Het was niet druk echter inhoudelijk werd er uitgebreid naar elkaars bomen gekeken. Rigoureuze ingrepen vonden er plaats en gelukkige eigenaren gingen met juweeltjes naar huis.

In de kas staan de bomen met de deuren en het dak wijd open ook te genieten.
In de tuin, met zo’n groot aanbod van Deshima Bonsai Studio, was het moeilijk het zakgeld in de knip te houden.


Aan de bar hebben we o.a. gebrainstormd over de uitvoering van de spontane actie om als Bonsai Café NL aanwezig te zijn bij Bonsai van het Westen.
Na uitgebreid overleg met de organisatie van Bonsai van het Westen hebben we de knoop doorgehakt. We zullen er zijn!
Niet zomaar, nee we gaan zelfs proberen de bar van de oude locatie (daar waar het allemaal begon) te verhuizen naar de botanische tuin van de TU in Delft.
Zo zie je maar met energie van velen, gebeurt er ook veel!


Dan vragen we niet alleen aandacht voor wat er komend weekend allemaal te genieten staat bij Bonsai van het Westen, maar richten we ook alvast wat pijlen op de eerstkomende middag van het Bonsai Café NL op 1 juli a.s.

Dit wordt er een met een ‘gouden randje’. Een middag waarvan je spijt krijgt als je er niet bij bent. Deshima ontvangt bonsaivrienden uit het oosten van het land. Zij organiseren een eigen bonsaiweekend bij Deshima Bonsai Studio en omdat hun organisatie met ons bevriend is, kunnen wij ook meegenieten.

Zij hebben Will Baddeley uit Engeland uitgenodigd; de specialist op het gebied van doodhout frezen. Op Youtube is genoeg voorpret te vinden van Will. Klik hier.

Noteer dus in de agenda 1 juli vrijhouden voor een bezoek aan het Bonsai Café NL!