Een laatste update over de Nieuwjaarsreceptie en de Winterbomenpresentatie

Natuurlijk in de eerste plaats een welgemeend gezond en liefdevol 2017 gewenst.
Op de Nieuwjaarsreceptie van Deshima Bonsai Studio heffen we na het welkomstwoord van Teunis Jan het glas op een nieuw mooi en passievol bonsaijaar.

Het is een hartverwarmend enthousiasme wat we met elkaar gaan delen. Leuke, mooie en verwachtingsvolle inschrijvingen hebben we ontvangen. Het zal een winterbomenpresentatie worden waar we nu al met z’n allen naar uitkijken.

We hebben al uitvoerig gepubliceerd over de bijzondere muzikale omlijsting tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Deshima Bonsai Studio, maar het onderstaande zal u zeker uitnodigen dit mee te willen maken.

Pieter van Uden gaat een haast onmogelijke opdracht uitvoeren. Tijdens een interactieve demo gaat hij de uitdaging aan om van deze Pinus Thunbergii.

img_20161230_181657

naar dit mogelijke eindresultaat te werken

eindresultaat

Het is een kostbare pré-bonsai die bij Pieter van Uden is aangeschaft eb die Bonsai Café NL ter beschikking stelt. Dit kunnen wij alleen door uw gulle gaven in onze ‘fooienpot’ en door enkele sponsoren.

Deze straks schitterende bonsai kan ook uw eigendom worden. Tijdens de demo verkopen we loten en aan het eind van de middag vindt in uw aanwezigheid de trekking plaats.

De bubbels zijn besteld, vrijdag gaan we de grote buitenkas van Teunis Jan presentatieklaar maken en zullen we heel blij zijn u zaterdag te kunnen ontvangen op de enige echte ‘Winterbomenpresentatie’ tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Deshima Bonsai Studio.

Wilt u meer info? Mail naar info@bonsaicafe.nl.