De Vier Bonsaigetijden!
Een uitdagende titel voor de lezing van Teunis Jan Klein van Deshima Bonsai Studio.

Op uitnodiging van Bonsai Café NL deelt Teunis Jan met ons zijn kennis over de vier jaargetijden. Nu de zomers warmer worden, de winters kalmer, de lente en herfst vaak langer in de andere jaargetijden doorlopen, hebben de bonsai het vaak lastig.

Van uitgesproken jaargetijden is minder sprake. Hoe gaan we hier mee om?

Wij nodigen iedereen die geïnteresseerd is uit zaterdag 7 november naar de lezing van Teunis Jan Klein te komen. Vrije toegang!

U kunt natuurlijk vóór, tijdens of na de lezing aan uw boom werken.

Het Bonsai Café NL opent om 13:00 uur de deuren en zorgt bij onze gastheer Deshima Bonsai Studio voor de catering. Rond 14:30 uur wil Teunis Jan in de grote cursusruimte zijn lezing starten.

De voorbereidingen voor onze Winterbomenpresentatie/Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 9 januari van Deshima Bonsai Studio in samenwerking met Bonsai Café NL zijn in volle gang. Laat uw gedachte vast gaan over welke boom u zou willen laten zien. Verder nieuws volgt! Wij wijzen u er alleen vast op dat het gaat om een presentatie van hoe mooi een boom kan zijn in dit jaargetijde. Er zullen veel aanmeldingen zijn. Begin december starten wij met inschrijven. U wordt hiervan op de hoogte gehouden.

FullSizeRender

IMG_0012

IMG_0017

En dan nog een nieuwtje!!!
Heeft u geen tijd om langs te komen? Deshima Bonsai Studio heeft een geweldig aanbod op bonsaigebied in een webshop. Ga naar www.bonsaishop.nl.

Wij zien u graag komen. Tot zaterdag de 7e!