startte met een zeer inspirerende, warme en gezellige middag met veel bezoekers.

img_2307

Voorafgaande aan de lezing/demo was het de moeite waard om een blik in de tuin te werpen. Het harde werken in de tuin werd beloond door oh’s en ah’s. Ook de lege kas is gereed gemaakt voor de NBV tentoonstelling van zaterdag 8 oktober a.s.

img_2310

Teunis Jan Klein nam ons bij de hand met een lezing/demo over de verfijning van de bonsai.
We zijn o.a. meer te weten gekomen over het watergeven van verpotte bomen, het gevaar van zogenaamde waterbuiken en bladbevloeiing. Ook het bedraden na de eerste bedrading en de opbouw van volgende fases van de bonsai was zeer interessant.

img_2322

Na afloop werd Teunis Jan bedankt omdat hij nou niet bepaald een makkelijk ogende Lariks had uitgekozen om ons de volgende fase van de verfijning te laten zien.
Deze interactieve demo maakte de middag weer tot een bonsaifeestje.

img_2320

Na afloop zijn we met een aantal van ons rond de tafel gekropen om de eerste stappen te zetten naar de Nieuwjaarsreceptie/Winterbomenpresentatie van Deshima Bonsai Studio/Bonsai Café NL.

Heel voorzichtig vast twee puntjes van de bonsaisluier:
• Noteer in uw nieuwe agenda 7 januari 2017; ‘The Bonsai place to be’!
• Had de Winterbomenpresentatie voorheen een ietwat besloten karakter, gaan we daar nu vanaf wijken. In samenwerking met Teunis Jan Klein van Deshima Bonsai Studio veranderen we dat nu in een ‘open’ karakter. Dus iedereen wordt van harte uitgenodigd er 7 januari 2017 een echt bonsaifeestje van te maken.

Over alle ins- en outs wordt u door ons vanaf heden regelmatig op de hoogte gesteld. Rijzen er nu al vragen, graag! Stuur een mailtje naar info@bonsaicafe.nl.

We kunnen u verzekeren dat we er weer voor gaan. U ook?

This Post Has One Comment

Comments are closed.