Natuurlijk aandacht voor wel een heel bijzondere middag van het Bonsai Café NL.

Maar eerst de heerlijke dagen die wij doorbrachten bij Bonsai van het Westen in de botanische tuin van de TU in Delft.

We hebben in het verleden weleens meer bij BvhW gestaan alleen door vakanties etc van een ieder, hebben we dit niet kunnen continueren.
Spontaan werd een tijdje geleden het idee opgepakt en hupsekee georganiseerd.

Met de rotanbar uit de oude locatie van Deshima Bonsai Studio stonden we wel op een heel perfecte plek.
Heel centraal waardoor we ook een oogje in het zeil konden houden op de jaarbomen van BvhW.

De door onze sponsor beschikbaar gestelde flessen en kruik Saké die we ‘for free’ konden schenken, zijn tot op de bodem leeg geschonken. Niet dat we ‘kenners’ zijn maar na bestudering van de etiketten op de flessen wisten we onze gasten redelijk voor te lichten.

Natuurlijk niet alleen over de Saké. We hebben echt heel wat mensen kunnen informeren wat er zoal regionaal op bonsaigebied te doen is.

Over Bonsai van het Westen de tentoonstelling die steeds mooier wordt en waar men jaarlijks van kan genieten. Als men op zoek is naar het echte verenigingsleven hebben we doorverwezen.
Ook de aandacht gevestigd op het aanbod van Deshima Bonsai Studio. Op de cursussen, de webshop, de winkel en het aanbod van bonsai. Natuurlijk zijn we enthousiast geweest over ons eigen Bonsai Café NL. De laagdrempelige ontmoetingsplek voor bonsaiisten en ons vrijblijvende karakter.

Met name hebben we de aandacht geschonken op ons jaarprogramma en voor alle nieuwkomers (want we hebben heel wat emailadressen mogen noteren) nogmaals bijgesloten.

Dan vestigen we zeker de aandacht op onze middag op 1 juli as. Het is in principe een gewone werk/ontmoetingsmiddag. Dus neem gerust je boom mee om aan te werken. Waarom het dan toch een speciale middag is komt doordat een stel bonsaivrienden uit het noosten van het land een weekend bij Deshima Bonsai Studio doorbrengen.

Zij hebben Will Bradley uitgenodigd. Will staat wijd en zijd bekend om zijn specifieke vaardigheden op freesgebied. Het is de bedoeling dat hij in de buitenkas gaat werken. Omdat dit bezoek samenvalt met de middag van Bonsai Café NL hebben we de handen ineen geslagen en kunnen wij ook genieten van deze zeker interassante demo!

Wij zijn zo blij dat we in deze ook uit kunnen dragen waar het Bonsai Café NL voor staat. Een laagdrempelige verbindende factor voor onze bonsaipassie!

Dus…….aan alle leden van bonsaiverenigingen, vriendenclubs, geingeresseerden, handelaren, demonstrators, familie, kennissen, buren en wie nog meer…..

Zaterdag 1 juli a.s. vanaf 13.00 uur Bonsai Café NL bij Deshima Bonsai Studio in Nieuwerkerk a.d. IJssel.