In geen ander jaargetijde als de winter toont de bonsai zijn takken-, stam- en wortelpracht.

Afgelopen zaterdag zijn de initiatiefnemers van Bonsai Café NL bij elkaar gekomen om wederom een ieder begin januari de gelegenheid te geven zijn/haar bonsai te presenteren in wintertooi.

Wij doen dit samen met Deshima Bonsai Studio en willen daarom graag met elkaar het glas heffen op het nieuwe bonsaijaar.

Het zal een jaar worden waar Deshima Bonsai Studio enthousiate bonsaiisten wil ontvangen, kennis wil overdragen en de gelegenheid wil bieden een ieder op eigen niveau cursussen en workshops bij te wonen.

Het wordt ook een 2014 waar Bonsai Café NL jullie met plezier iedere eerste zaterdag van de maand van 13.00 – 16.00 uur wil ontvangen. Wij zijn te gast bij Deshima Bonsai Studio. De entree blijft vrij en de ambiance is rustgevend en meer dan inspirerend.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie en winterbomenpresentatie informeren wij jullie verder over de aankomende verhuizing van Deshima Bonsai Studio en alle mogelijkheden die de nieuwe locatie gaat bieden.

Noteer dus vast in de agenda zaterdag 4 januari 2014: winterbomenpresentatie / nieuwjaarsreceptie Bonsai Café NL / Deshima Bonsai Studio.

Winterbomenpres 2013

Verder zien wij jullie graag aanstaande zaterdag 2 november vanaf 13.00 uur bij Bonsai Café NL.