2020 nu al?

Voor de weerkundigen begint de herfst op 1 september.
Rond 23 september begint de astronomische herfst. Officieel gaat de herfst in op 21 september.
Dus…

om alvast over de “winterbomen presentatie 2020” te beginnen op 4 Januari a.s. is nog ff wat te vroeg, maar toch dichterbij dan je denkt!

NU! ruim de tijd om nu alvast na te denken, “hoe kan ik laten zien dat Bonsai mijn passie is”. Laat zien waar je mee bezig bent, het is een “Bonsai presentatie”, dus zet een boom “in ontwikkeling” neer, of je mooiste boom!
Of maak er gewoon een mooie presentatie van. What ever.
Het gaat om het plezier in Bonsai, en bij het Bonsai Cafe om de “verbinding” in het bijzonder! Denk er nu alvast over na!

Na alle inspiratie, opgedaan bij de workshop van het Bonsai Cafe van afgelopen zaterdag 7 september, verzorgt door “Ron de Roo van Bonsaischool Kata Nebari” moet er veel te zien zijn in het nieuwe jaar, bij deze presentatie.

Het volgende Cafe van dit jaar 2019, is op zaterdag 5 oktober. Cafe= vrij entree, iedereen is welkom, gezellig en laag drempelig, we helpen en adviseren elkaar. Bonsai Cafe onder het dak van Deshima Bonsai, Ir lelystraat 44; 2912CH Nieuwerkerk aan de IJssel. Inspirerende omgeving, prachtige Bonsai tuin! Met Koi vijver. Het Cafe “leeft” van de fooienpot, zodat er workshops, demo’s, de winterbomen presentatie etc. mogelijk gemaakt kunnen worden.

Graag tot dan!